Tilmelding til Forum for Toplederkommunikation

Tilmelding til Forum for Toplederkommunikation

Forum for Toplederkommunikation

Forum for Toplederkommunikation er et mødested for professionelle rådgivere af ledere. Tilmeld dig via denne formular for at blive ringet op og høre nærmere.

Om Forum for Toplederkommunikation

Forum for Toplederkommunikation er et mødested for professionelle rådgivere af topledere, der ønsker at blive dygtigere til at rådgive den øverste ledelse i deres organisationer og styrke sammenhængen mellem toplederens kommunikation, den centrale linjekommunikation og den øvrige kommunikation. Fokus er på ledelsesmæssige, menneskelige og kommunikationsfaglige udfordringer og muligheder inden for dette meget specifikke område, og du får nye, indspark til dine konkrete udfordringer.

 

PRAKTISK

Tid
Vi holder fire halvdagsmøder (eftermiddage fra 13-16.30) med ca. en måneds mellemrum. Vi har på nuværende tidspunkt gennemført Forum for Toplederkommunikation for to hold, og i begyndelsen af 2019 starter vi hold #3 med inspiration fra RelationsPeoples og Københavns Universitets forskningsprojekt "Toplederkommunikation og Fremtidens Rådgiver". De præcise datoer for workshops på hold #3 er ikke sat i kalenderen, men hvis du er interesseret i at vide mere, eller du ønsker at komme på en venteliste, så kontakt os allerede nu.

Pris og deltagere
Prisen for deltagelse er 19.500 DKK excl moms. I prisen er en omfattende personlighedstest (NEO-PI-3), en rapport på dansk eller engelsk (Primary Colours Leadership Report) og en individuel tilbagemeldning på testen. Vi forventer at blive 6-8 deltagere, så der er mulighed for at diskutere i fællesskab og få bragt egne udfordringer til bordet. Vi skal kunne dele udfordringer og erfaringer i et fortroligt rum, og derfor er der kun plads til én virksomhed i samme branche.

Netværksledere
Netværket drives af et erfarent og tværfagligt team bestående af Helle Børglum, Kristian Eiberg og Anders Monrad Rendtorff. Helle har erfaring som topleder og er mangeårig rådgiver i ledelses- og organisationsudvikling. Anders har baggrund som kommunikationsdirektør og rådgiver for CEOs og topledere fra en lang række børsnoterede virksomheder, og Kristian Eiberg har arbejdet med en række af landets største virksomheder som rådgiver.

Tilmelding og spørgsmål
Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, så kontakt Kristian Eiberg på kue@relationspeople.dk og telefon  22 65 52 51 eller Anders Monrad Rendtorff amr@relationspeople.dk og telefon 29 40 70 16

 
Vil du vide mere?

Kristian Eiberg

Adm. direktør, partner
+45 22 65 52 51