28. juni 2018
Anbefalinger til læsning i sommerferien

Det skal vi læse i sommerferien

Sandaler, kolde drinks og lune nætter er lige om hjørnet, når sommerferien bliver skudt i gang for mange af os her på kontoret. Og selvom vi helt sikkert trænger til at lade tankerne vandre frit, så har flere af os et par ideer til, hvad vi kan dykke ned i, hvis vi skulle have behov for lidt mere substans ved siden af poolen. Måske kan du også blive inspireret?
Læs mere
28. juni 2018
Influencer marketing som effektivt begreb i eks. kampagner

Det skal du vide om influencer marketing version 2.0

Af Sofie Desmareth Riemann
Influencer marketing kan være et rigtig effektivt greb i en længerevarende indsats eller i forbindelse med en kampagne, men i takt med professionaliseringen er der en række elementer, som virksomheder skal være opmærksomme på.
Læs mere
28. juni 2018
Morgenmøde om toplederkommunikation og fremtidens rådgiver, et forskningsprojekt med Københavns Universitet.

Toplederkommunikation og fremtidens rådgiver

Af Kristian Eiberg
Synlighed, målbarhed og forandring som et grundvilkår. Det er vigtige temaer for erfarne kommunikationschefer og -rådgivere fra den private og offentlige sektor. Sammen med Københavns Universitet har RelationsPeople indledt et nyt forskningsprojekt ’Toplederkommunikation og fremtidens rådgiver’. Til kick-off morgenmøde den 20. juni gav praktikere i branchen deres bud på, hvad projektet bør indeholde for at udvikle nye indsigter og identificere best practices i Danmark.
Læs mere

Pages