RelationsPeople er nomineret til en SABRE Award

RelationsPeople er nomineret til en SABRE Award

8. maj 2018
Undervisningsinitiativet KvanteKarina har fået os nomineret til en SABRE Award
Med det unikke undervisningsinitiativ KvanteKarina på YouTube, udviklet for CP3-Origins på Syddansk Universitet, er vi sammen med We Love People udvalgt som finalist til dette års SABRE Awards i kategorien 'Educational and Cultural Institutions'.

For at få flere børn og unge til at interessere sig for kvantefysik var vi, sammen med We Love People, i efteråret med til at lancere undervisningsinitiativet KvanteKarina for CP3-Origins på Syddansk Universitet.

KvanteKarina er en videbegærlig og virtuel YouTube-stjerne, der er sat i verden for at lære børn og unge om kvantefysik på en ny og sjov måde. Foruden hende er en del af undervisningsinitiativet fra CP3-Origins også en undervisningsportal, hvor folkeskolens ældste elever kan gå på opdagelse i kvantefysikkens verden.

Nu har indsatsen fået os nomineret til en SABRE Award EMEA i kategorien ’Educational and Cultural Institutions’, hvor vi er blandt de fem finalister til at vinde en pris, når den officielle prisoverrækkelse løber af stablen d.23 maj i Amsterdam.

”KvanteKarina er finurlig og charmerende, og så formidler hun komplicerede emner gennem YouTube, der er mange unges foretrukne kanal. Det har været et virkelig spændende og nyskabende projekt at få til at leve på tværs af landsdækkende tv, regionale- og lokale medier. Derfor er det også kronen på værket, at indsatsen nu er nomineret til en pris”, siger Sofie Desmareth Riemann, kommunikationsrådgiver og partner hos RelationsPeople.

Læs mere om vores case her: Lancering af virtuel YouTube-stjerne og ny undervisningsplatform

Platform oversat til 11 sprog
Det er We Love People, der står bag den ambitiøse og kreative udvikling af undervisningsportalen, YouTube-figuren KvanteKarina og hendes videoer. Mange vil måske også genkende animationsstilen, da det er skaberne fra Terkel i Knibe, der står bag.

RelationsPeople har stået for at skabe national og regional omtale i forbindelse med lanceringen af undervisningsplatformen. Her er det lykkes os at skabe omtale i TV, radio, fagmedier og regionale medier, så endnu flere lærere og elever kan blive nysgerrige på kvantefysikkens forunderlige verden fremadrettet.

Siden lanceringen af KvanteKarina i efteråret har over 300 skoler downloadet undervisningsmateriale på platformen, og KvanteKarinas YouTube-videoer er blevet set af over 200.000 besøgende. Med den positive modtagelse fra de mange besøgende har CP3-Origins besluttet at lancere KvanteKarina internationalt.

Derfor er undervisningsplatformen nu oversat til i alt 11 forskellige sprog for at give børn og unge i udlandet samme chance for at få øjnene op for den forunderlige verden, som kvantefysikken repræsenterer.

Se undervisningsplatformen her.

Listen med alle de nominerede kan ses her.