People

Name

Kristian Eiberg
Adm. direktør, partner
+45 22 65 52 51

Kristian Eiberg er cand. merc. int, fra Copenhagen Business School, M.Sc. i Public Relations fra University of Stirling (UK), har International Advertising Associations reklameuddannelse og er uddannet executive coach fra Coaching Institute. Kristian har blandt andet en baggrund som managementkonsulent i A.T. Kearney, været ansvarlig for international public relations i Oticon A/S og har senest arbejdet med internationalt salg og forretningsstrategi samme sted. Han er desuden ekstern lektor på Copenhagen Business School, hvor han har undervist siden 1993. Kristian sidder bl.a. i den grønne tænketank CONCITOs bestyrelse.

Name

Kristoffer Kej
Direktør, partner
+45 22 65 52 56

Kristoffer Kej er uddannet cand. scient. soc i public relations fra Roskilde Universitet og er desuden certificeret som executive coach fra Coaching Institute. Kristoffer har 15 års erfaring som konsulent og rådgiver for både danske og internationale organisationer og virksomheder. Hans erfaring stammer dels fra andre kommunikationsbureauer og dels fra fem år som management konsulent hos Rambøll Management, hvor han arbejdede med analyser og udvikling af forretningsstrategi og desuden var ansvarlig for kommunikationsrådgivning. Kristoffer har været en del af RelationsPeople siden 2006.

Name

Sofie Desmareth Riemann
Rådgiver, partner
+45 22 65 51 34

Sofie Desmareth Riemann er cand.comm i kommunikation og dansk fra Roskilde Universitet, og hun er uddannet proceskonsulent fra Rambøll Management samt executive coach fra Coaching Institute. Sofie har arbejdet som kommunikationsrådgiver på flere forskellige bureauer, hvor hun har rådgivet større danske og internationale virksomheder om kommunikationsstrategi og PR.

Name

Helle Børglum
Associate Partner
+45 30 27 47 09

Helle Børglum har egen rådgivningsvirksomhed, men arbejder tæt sammen med RelationsPeople og har kontor i Ørstedhus. Helle har en universitetsgrad i pædagogik (uddannelsessociologi) fra Københavns universitet, er psykoterapeut og desuden uddannet executive coach fra Coaching Institute. Helles erfaring er hentet fra en række ledelsesposter og konsulentstillinger i både NGO regi og i private organisationer som bl.a. administrerende direktør og regionschef. Derudover har hun arbejdet med ledelsesudvikling og organisationsudvikling som chefkonsulent i det erhvervspsykologiske konsulenthus Kjerulf og Partnere.

Name

Anders Monrad Rendtorff
Associate partner
+45 22 65 51 92

Anders Monrad Rendtorff er cand.scient.soc fra Roskilde Universitet og eMBA fra Copenhagen Business School. Anders har 25 års erfaring med alle områder inden for kommunikation. Han har været global kommunikationsdirektør i de to danske børsnoterede virksomheder, Coloplast og Vestas. Her havde han det øverste globale ansvar for kommunikation, branding og public affairs og spillede desuden en central rolle i at udvikle og forankre virksomhedernes forretningsstrategi. Han har desuden været kommunikationschef i Telia, Copenhagen Business School, Ericsson og BG Bank, samt har flere års erfaring som kommunikationsrådgiver i bl.a. Advice. Anders er ekstern lektor på Copenhagen Business School, bestyrelsesformand i GAME og talsmand for K1, det nye danske kommunikations-community. 

Name

Emilie Holmbo Jensen
Seniorkonsulent
+45 25 18 70 90

Emilie Holmbo Jensen er cand.soc. i politisk kommunikation og ledelse med en bachelorgrad i kommunikation og erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School. Emilie har tidligere arbejdet med strategisk kommunikation i Novo Nordisk. Emilie har ni års erfaring som konsulent i først PeopleGroup og siden RelationsPeople, hvor hun de sidste syv år har specialiseret sig inden for marketing PR og influencer marketing. I sin fritid blogger Emilie om mad, restauranter og spiseoplevelser på www.ganeoggaffel.dk, ligesom hun i en årrække har arbejdet som årsfrivillig madkommunikatør for Roskilde Festival.

Name

Sofie Kragh Ingvorsen
Konsulent
+45 22 65 53 80

Sofie Kragh Ingvorsen er uddannet cand.merc.(kom.) fra Copenhagen Business School og har en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation. Hun har tidligere arbejdet med presse, kommunikation og events hos Designmuseum Danmark. Derudover har Sofie erfaring med rekrutteringskampagner og tekstforfatning fra en tidligere stilling i kommunikationsafdelingen hos McKinsey & Company. 

Name

Maria Holst Mouritzen
Konsulent, Head of Digital
+45 22 65 51 71

Maria Holst Mouritzen er cand.comm fra Roskilde Universitet med en bachelorgrad i Virksomhedsstudier. Maria har tidligere arbejdet med digital kommunikationsstrategi som marketingansvarlig hos Experimentarium og digital projektleder hos Dansk Arkitektur Center. Dertil har Maria arbejdet med PR hos Have Kommunikation og Tivoli, og har været bestyrelsesmedlem hos foreningen Museer i København og Omegn. 

Name

Emil Broo Holm
Juniorkonsulent
+45 22 65 51 35

Emil Broo Holm er uddannet cand.comm i journalistik og dansk sprog og medier fra Roskilde Universitet. Med journalistisk erfaring fra blandt andet BT og DR har han et solidt kendskab til det danske medielandskab. Desuden har Emil erfaring med koncept- og idéudvikling gennem sin specialeafhandling fra Roskilde Universitet, hvori han udviklede sit eget journalistiske koncept med brugerinddragende journalistik som omdrejningspunkt.  

Name

Nikoline Meincke Larsen
Projektassistent
+45 40 26 16 63

Nikoline Meincke har en bachelor i psykologi og kommunikation og er nu i gang med sin kandidatuddannelse inden for kommunikation fra Roskilde Universitet. Nikoline har erfaring med community building på sociale platforme og digital strategisk kommunikation fra sin tidligere stilling ved Lead Agency. Derudover har Nikoline erfaring med kommunikation og events fra sin tid hos den juridiske forening Gensidig Forsikring. 

Name

Miriam Damm
Projektassistent
+45 22 65 52 89

Miriam Damm læser cand.merc.(kom.) på Copenhagen Business School og har desuden en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation. Miriam har erfaring med marketing, SoMe og presse samt B2B- og B2C-kampagner fra Canons kommunikationsafdeling. Miriam kommer senest fra en stilling som projektassistent hos LEAD Agency, hvorfra hun har erfaring inden for PR og strategisk kommunikation.

Name

Sofie Bach Mogensen
Projektassistent
+45 22 65 51 57

Sofie Bach Mogensen læser cand.merc.(kom.) på Copenhagen Business School og har desuden en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation. Sofie har blandt andet erfaring med Sociale Medier, Influencer Marketing og PR fra en tidligere stilling hos The Poster Club. 

Name

Emilie Linders
Praktikant
+45 22 65 53 75

Emilie Linders læser cand. mag. i Dansk og Kommunikation på Københavns Universitet og har desuden en bachelor i Dansk og Statskundskab. Emilie har blandt andet erfaring med artikelskrivning, interviews og andre journalistiske opgaver fra en tidligere stilling hos Horisont Gruppen.