Her kan du læse, hvordan vi håndterer persondata hos RelationsPeople. Det gælder både persondata, som vi selv er ansvarlige for – eksempelvis tilmeldinger til vores nyhedsbrev eller faglige arrangementer – og data, som vi behandler på vegne af vores kunder

Hvilke persondata har vi med at gøre?
Relevante persondata i forbindelse med kundeprojekter:

Hvis du som kunde sender os oplysninger om eksempelvis deltagere i en medietræning eller respondenter til en undersøgelse, så er vi opmærksomme på, at der er tale om persondata. I disse tilfælde bliver vi databehandler, og vi skal derfor i fællesskab sørge for at have en databehandleraftale på plads. Vi lagrer hurtigst muligt denne type oplysninger på et lukket drev og sletter mails, der indeholder oplysningerne. Når projektet er afsluttet, og vi ikke længere har grund til at ligge inde med de pågældende persondata, sletter vi dem permanent.

Nyhedsbrev: Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, skal du angive oplysninger i form af navn og e-mailadresse. Dine oplysninger vil kun blive opbevaret hos MailChimp, som er en online e-mail marketingløsning inden for EU og Privacy Shield-samarbejdet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Gør du det, bliver dine data slettet permanent.

Faglige events: Tilmelder du dig en af vores events, skal du angive oplysninger i form af navn, e-mail, organisation, titel og telefonnummer. Når du angiver disse, accepterer du samtidig, at vi bruger dine data til at sende dig materiale omhandlende det event, du har tilmeldt dig – samt invitationer til andre relevante events. Dine oplysninger bliver opdateret centralt på et lukket drev og bliver ikke delt med andre. Du kan til enhver tid bede om at blive slettet fra invitationslisten.

Jobansøgning: Sender du os en uopfordret ansøgning, og finder vi den interessant, forbeholder vi os retten til at behandle og opbevare dine oplysninger og vedhæftede dokumenter på en lukket server i op til 6 måneder. Sender du os en ansøgning som svar på et stillingsopslag, sletter vi dine oplysninger, så snart stillingen er besat.

Cookies: Vores website anvender ”cookie”-teknologi. Cookies er en lille tekstfil, der giver os mulighed for at lagre oplysninger om brugernes adfærd på vores website. RelationsPeople.dk anvender cookies til brug for annoncering og trafikmåling med det formål at målrette relevant kommunikation og forbedre brugeroplevelsen af vores website. Cookies indsamler ikke information om, hvem du er, men funktionen kan genkende din anvendte enhed og informationer om denne. Vi videregiver ikke personlige oplysninger til tredjepart.

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du her få en guide til, hvordan du sletter eller blokerer dem: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hvordan opbevarer RelationsPeople dine data?
Al personhenførbar data, som RelationsPeople opbevarer, ligger i en enkel mappestruktur på vores interne drev. Så snart oplysningerne ikke længere er relevante for et bestemt projekt eller formål, bliver de slettet permanent.

Alle medarbejdere sletter løbende mails, der indeholder persondata, så de nødvendige data kun ligger centralt i den relevante mappe.

Vores it-sikkerhed
RelationsPeoples server-setup ligger hos Global Connect, som er et højsikkerheds hosting center med 24/7-overvågning. Serverne er fysisk placeret i Danmark. Global Connect står også for back-up af alle servere på daglig basis.

Alle medarbejdere har en bærbar computer, der er krypteret. Desuden er hver computer sikret med opdateret sikkerheds-software og krav om komplekse passwords samt to-faktor godkendelse.

Medarbejderne bliver løbende informeret om vigtigheden af personlig it-sikkerhed.

Adgang til personlig information og opdatering af denne
Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at se de personlige oplysninger, som vi eventuelt opbevarer om dig. Du kan kontakte os på info@relationspeople.dk og opgive dit navn og din e-mail, hvis du ønsker at få indsigt i dine personlige oplysninger.

Klageinstans
Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personlige data til Datatilsynet. Du kan læse mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk